Mr Maria lampen: een unieke collectie kinderlampen

Mr Maria is opgericht door het tweetal ontwerpers Jannes Hak en Lennart Bosker. Zij ontwerpen unieke kinderlampen. Hun inspiratie hebben ze geput uit het werk van Dick Bruna. Zo is er een bijzondere collectie ontstaan die in elke kinderkamer past. De Mr Maria lampen zijn duurzaam en hebben een tijdloze uitstraling.

Wat maakt Mr Maria lampen uniek?

De lampen van Mr Maria staan bekend om hun vrolijke uitstraling en aparte vormgeving, die volledig toegespitst is op de allerkleinsten. De lampen creëren een warme en veilige omgeving in huis en zijn veilig te gebruiken in de kinderkamer, omdat ze niet warm worden. Doordat ze een pure en zachte uitstraling hebben, ontstaat er een sfeer van geborgenheid, wat rustgevend werkt voor kinderen én ouders.

Grote collectie thema lampen

Bij Mr Maria kun je een diverse collectie aan themalampen kopen. De Nijntje lampen zijn daarvan de bekendste. De collectie bestaat uit:

  • Nijntje lamp S en L Nijntje in de vorm van een lamp. Geeft een zacht en te dimmen licht. Erg leuk voor de allerkleinsten. Maat S meet 50 cm en maat L 80 cm.
  • Nijntje op wolk hanglamp Mooie hanglamp die je aan het plafond kunt hangen. Verspreid een prettig warm licht.
  • Nanuk lamp Een leuke kinderlamp in de vorm van een baby ijsbeer. De lamp is 41 cm hoog.
  • Anana lamp Lampje in de vorm van een olifant. De hoogte is 52 cm en de lamp is net als de andere Mr Maria lampen te dimmen.
  • Brown lamp S en XL Een (knuffel)beer die licht met een bruine tint geeft, verkrijgbaar in maat S en L. Maat S is 31 cm hoog en maat L 52 cm. Met deze lamp is het fijn knuffelen.
  • Lia lamp Een hartvormige lamp die zacht licht verspreidt, ideaal als nachtlamp, ook voor de wat grotere kinderen.
  • Kokeshi lamp Lamp geïnspireerd op de Kokeshi pop uit Japan. Vrij grote lamp, deze meet 64 cm in de lengte. Een mooie staande lamp voor wat extra sfeer in de kinderkamer.
  • Smiley XL-lamp Een echte Smiley lamp waar je meteen vrolijk van wordt. Deze lamp is ook prima te gebruiken in de huiskamer of op je werk!

Verkooppunten Mr Maria lampen

Mr Maria lampen zijn eenvoudig te bestellen via de website www.mrmaria.com en bij de meeste grote, gespecialiseerde winkels. De levertijd voor de Mr Maria lampen, mits besteld via de eigen website voor 21.00 uur, is één werkdag. Het bestelde product wordt gratis thuisbezorgd. Anderzijds bevelen we CozyKidz.nl aan. Exact: hier kun je leuke Mr Maria lampen online kopen. Sowieso is CozyKidz een hele leuke winkel vast vindt je er andere accessoires of misschien zelfs hele meubels die je erbij wilt kopen.

Een nachtlampje is natuurlijk niet voldoende. Hier kun je ook leuke kinderkamer wand en hanglampen bekijken. Koop je een paar lampen dan heb je al snel kosteloze verzending.